Nu flyttar vi


Modell för en dag

Dagens tips! Vill man vara modell för en dag har den här makeup artist bra priser på sin hemsida: http://makeupdesignbysara.se Och vill man inte så kan man bara kika in där och beställa ID smink, fantastiska produkter till mycket bra priser. Här är även hennes fina blogg: http://flippaut.blogg.se/






Faking a smile

Ibland blir allt för mycket och när man behöver någon finns ingen där. Försöker göra saker men kan inte. Allt ska vara så bra idag, egentligen. Men bland känns det som man ger allt av sig själv och får inget tillbaka. Jag tänker alltid "det du gör för andra får du tillbaka" tyvärr fungerar inte det alla gånger. Vad gör jag för fel? Orkar inte rannsaka mig. Känner mig bara ensam och tom, när jag som mest behövde....någon!








Bowling

Bowlade igår med Thräs, Mårten och Nicke. Det var mysigt, men jag trodde hela tiden att jag skulle hänga med klotet ner mot käglorna, för mina fingrar fastnade i hålen. Kom på delan 2:a plats så då måste jag ha presterat bra ju.

Idag blir det att fortsätta packa och tvätta flyttar ju upp till Linköping i morgon. Gud vad tiden går fort. Ikväll blir det att antagligen att vara hemma, har inga större planer än i allafall. Men impulsiv som jag är så vet man aldrig vad som händer, det återstår att se. Trevlig helg alla underbara :)








Tid för mig



Ska ta ett bad och rå om mig själv. Skrubba skrubba bort och sedan lukta underbart gott :)

Öppet fönster

När jag var yngre så gick jag igenom en väldigt svår tid i Linköping. Något hände som fick mig att fly från mina vänner, klasskamrater, mitt studentrum och min hemstad. Det är en privat sak som få i min närhet vet om, men som jag nu har kunnat acceptera på ett helt annat sätt än vad jag kunde då, än vad jag klarade av då.

Nu är jag alltså tillbaka i staden som jag för 5 år sedan inte vågade sätta min fot i och jag känner mig så stark.
Ibland kommer självklart tankar som vill trycka ner mitt nya starka jag. Men för varje tanke som jag motarbetar känner jag mig så mycket starkare.

Det sägs att "tiden läker sår" kanske är det så, men jag skulle vilja säga att man lär sig med tiden att läka sina sår (om man har viljan). Jag kommer att arbeta emot mina svagheter för jag vill inte fly mer. Oavsett om det är ifrån elaka människor, händelser eller mina egna hjärnspöken.

Avslutar inlägget med en dikt jag skrev för något år sedan. Peppa sig själv (som du peppar andra) är aldrig fel, tvärtom.

Du kan bli allt du vill, bara passera din gräns. Tänk dig att du har allt du vill nå, minns hur det känns
Fortsätter du göra så dagarna som går. Kommer du till slut att få allt du vill uppnå
.




Hell yeah

Det är mycket som händer just nu, väldigt mycket. Från ena sekunden till den andra har man en lägenhet i Linköping, en studentlägenhet. Den ligger på fjärde våningen och det är två rum och kokvrå. Fördelen med lägenheten är att den är väldigt nära högskolan, har kaklat badrum, många garderober (jippi) sedan är det ju ett stort + att jag har många av mina fina vänner, familj och släkt i närheten. Flyttar in allt på Lördag.




Invigning :)


Vinterblek







Min nya mössa :)

Kackling



Kycklingfileer, skinka, ost, svamp, sallad och pasta.

Maybe this year will be better then the last

Tack snälla för all fin respons jag fick för mitt inlägg " No more mr nice guy" Det är tack vare människor som ni som gör att världen blir vacker.

Just nu ligger fyllda kyckling fileer i ugnen och vi ska snart göra pasta till det. Ett recept jag hittade i kokboken "Bonniers kokbok"

På spotify spelas If it makes you happy - Sheryl Crow. Minnen med Jennie spelas upp i huvudet. När vi såg "Crossroads" och när vi hade roadtrip. Tänker jag på Jennie är det alltid soliga dagar, glassiga dagar.




Nyår 2009/2010















Tack elli och Martin för en väldigt mysig kväll :)


RSS 2.0