Glitter och glamour

Börjar inlägget med att önska alla en underbar kväll. Många människor sätter så mycket förhoppningar inför nyårskvällen och jag hoppas den blir som ni har tänkt er. Själv ska jag på parmiddag, det ska bli så underbart att komma iväg och hitta på något annorlunda, vår första parmiddag.

Idag så firar jag och min älskling 3 års förlovning, shit vad tiden går snabbt. Å vi är lika kära nu som då.

Nu till mitt nyårs problem, vad ska jag ha på mig? Jag har en hel del att välja bland men tar ut de två outfitarna som har gått till final :)





OBS! Till första bilden svarta leggings, andra bilden svarta strumbyxor under.

No more mr nice guy

Jag är så j-a arg just nu. Nickes alla barndomskompisar ska ha fest nu på nyår och han är inte ens bjuden. Vi bor i en håla på ca 600 pers så det är ju för fan utfrysning. Och allt enbart för att hans plastbror Oskar håller i det. Och den där Oskar han har försökt göra livet surt för oss sedan Nicke och jag blev tillsammans (ca 4 år sedan) och det är ju bra konstigt för vi båda var vänner med honom innan vi blev tillsammans. Var du kär i mig? eller vad är det för fel på dig? Vad vill du?

Det började med ord som "ni kommer inte vara tillsammans mer än en månad" sedan gick det över till hot och hatbrev genom lunarstorm. Men han gav sig inte med det han har kastat ölflaska efter oss, försökt slå nicke, kommit hem till svärmorshus klockan 2 på natten skrikit och varit hotfull (jag har det inspelat) och Nickes pappa var tvungen att brotta ner honom. Han har alltså vid flertal tillfällen gjort saker mot oss för vilken anledning? Ja vi har faktist ingen aning. Är det för att han inte har blivit bjuden på våra senaste fester? Men om det är så kan jag ju tala om för er (speciellt ni järnforsen bor som läser det här) att det är pågrund av rädsla. Både Nicke och jag har varit såå rädda för den här människan - OSKAR! Och aldrig har han bett om ursäkt. Men gör han en sak till då anmäler vi honom, för japp vi har inspelade bevis på hans beteende.

Men på ett sätt är det inte Oskars sätt att vara som är värst utan alla falska människor här som har snackat skit om honom till oss och sedan är vän med honom NU. Vid flertal ggr har nickes barndomskompisar fått tillfällen där de har kunnat ställa upp och försvarat honom inför Oskar. Men det är ingen som vågar. Ni är så j-a fega och empatilösa. Om ni kunde se den sorgen jag ser i Nickes ögon kanske ni skulle förstå. Fast jag tvivlar på det.

Funderar starkt på att lägga ut det här på facebook så alla falska "vänner" förstår att vi är trötta på att bli nertrampade.

"Den som håller sig vän med alla är inte vän med någon"
"Att ha många vänner är att inte ha några vänner"

Så sant, undrar om det stannar innanför ironrivers empatilösa människors huvuden. Hm funderar på om man ska släppa bomben, Therese är på. Berätta för alla vad alla har sagt om varandra. Nu är det slut på att vara Mr nice guy ."

Det blev ett hårt inlägg men det är min blogg och jag måste få ur mig skiten. Det är inte rätt att snälla människor ska råka ut för sånt här. Men jag fortsätter och tror på karma - what goes around comes around!





Tänk hur mycket vi har fått gå igenom älskling, allt för att vara tillsammans. Men vet du jag skulle göra om allt, ångrar inget när det handlar om oss. Och nu vet vi vilka som är våra riktiga vänner och det är något jag står starkt för - hellre några få vänner än flera falska.

A long december



Har varit en härlig jul, det som saknas nu är att fira den med mamma och pappa bara. Saknar mina päron. Pappa är någonstans i världen och virrar omkring (om han inte jobbar) mamma har arbetat över julen. Så jag har firat med min 2:a familj - Nickes släkt. Jag tror att när jag blir äldre kommer jag bli värsta jul morsan som förbereder i flera dagar innan jul, bakar och pysslar med barnen. Och nicke kommer vara nyårspappan som gillar att leka med fyrverkerierna mer än barnen.

Idag har vi ätit fin middag hos svärfar. I morgon vet jag inte vad som sker än men en sak är säker jag ska ut i affärerna på mellandagarna och hitta något fint till mig själv efter all julklappshandlande.

Snart, å snart,  flyttar vi från ironriver till Linköping. Guuud vad jag längtar bort från den här sekthålan. Kan inte december vara slut snart...

Last night






One of those days

Igår var den roligaste kvällen på länge. Förfest hos Simon sedan utgång på Metropol. Träffade väldigt mycket folk och dansade loss. Tequilan och jag var goda vänner igår, kan man säga.

Kvällens Big No Nos: Gubbe runt 40+ vägrade släppa min handled när jag gick förbi honom, det är sällan jag blir arg på främmande människor men då röt jag till. Alla fula raggningsrepliker och killen som inte trodde på att min ring är en förlovningsring. Och Självklart att Therese inte var med.

Kvällens hell yeah; Lagom mycket folk, underbar stämning och roliga människor.

Nu tittar jag på Tomten är far till alla barn och min älskling lagar tacogratäng.


Fick upp öronen för When you find me - Joshua Radin feat Maria Taylor

Jul i Kosta

Firade jul med svärfar på morgonen och med svärmors släkt på eftermiddagen. Mycket god mat (som alltid) och roligt folk. Speciellt nickes kusin som är 15 år och drack öl likt en svamp. En nackdel var att jag var såå trött och sliten, så efter några glas vin,öl och cider var jag i min egna lilla värld.






Jag hade röda läppar och röd klänning på julafton, så nu återstår frågan vad jag ska ha på mig på julfesten ikväll. Hmm ja jag hittar nog något. Jag ger mig nu in i sveriges stökigaste garderob - jag måste städa!

Trevlig kväll


Gooood Jul

Julhandlat i Jönköping med mina två älsklingar Therese och Nicke idag. Det var pain in the AS! Men jag hittade mycket bra saker speciellt den nya kameran (tack mamma) :)

Jag är super trött det värker i hela kroppen, har precis blivit färdig med sista julbakandet (klockan 02:03) denna jul natt/morgon. Senare mot för middagen bär det av till svärmor i kosta för att fira jul. Det ska bli super mys och mumsigt.

Öppnade ett paket nyss fick ett paket från bodystore med massa luktagottkrämer. vill bara bada och smörja in mig. Nej nu ska jag sova, önskar alla en underbar dag - julafton 2009 :)



Ett mästerverk

Såg Avatar på bio med 3D glasögon, det går inte att beskriva filmen, allt jag kan göra är att säga SE DEN! :)
Helt fantastisk film med ett bra budskap. Jag älskar färgerna och att Avatar är olik alla filmer jag någonsin sett.


Jul cupcakes

I lördags kom Therese till ironriver, vi + några vänner till var i skidbacken hela natten, det var mys. Men det bästa när jag testade att åka snowboard. Nu är jag fast för jag är kär. Det är såå kul, även att jag ramlar ibland och har fått blåmärken på mina stackars skinkor - Sara rövhalt? Så för mina julklapps pengar köper jag antagligen en snowboard. Sedan är jag i backarna varje dag.




I söndags julbakade jag och thräs misslyckade pepparkakor (brända) och underbara julcupcakes. Först gjorde jag vanlig muffinssmet sedan hällde jag i smeten i "knäck" formar. Sedan var det bara att ta på lite frosting på toppen av kakan. Det blir en perfekt godisbit efter all julmat, svärmor önskade nämligen lite godis till julbordet. :)




 Visst ser det ut som tomteluvor? (sorry för en dålig bild)




Jag älskar snön!



Nu åker vinterkläderna på för jag ska ut och leka :)

Upp och ner

Min blogg går upp och ner (som en sol) och det är mitt fel. Men vi har så mycket att tänka på just nu, jag och min man. Ska vi flytta till Jönköping? Linköping? Växjö? Kalmar eller någon annan stad?
Den 1 Mars måste vi ha hittat en lägenhet och vi har lite krav som tar sin tid att hitta. En lägenhet med högt i tak, etage, kaklat badrum och eventuellt en alton/balkong. Ja men man får ha krav när man har flyttat 7 (ja du läste rätt) ggr senaste 4 åren.

Nu ska vi iväg och simma så jag får lite paus från pluggandet.



Julmys hemma :)




Simmat

Å jisses vad skönt det var. Nu känner man sig så nyttig och underbart fräsch. Nu ska jag göra lite kyckling sallad och sedan hyra en film.
Hoppas ni har haft en bra dag kära bloggläsare :)

Julklappar

Har man problem med julklappshandlandet ska man absolut gå in och titta på www.roligaprylar.se jag är kär i det mesta på den sidan.
Här kommer lite prylar från deras hemsida.

kamera stativ/Kapsylstativ så hela familjen kommer på kort, på semestern :)



För choklad älskare:


Sockervaddmaskin - mummms


Roliga och annorlunda hörlurar.


En stekpanna i tyflon som är format som ett hjärta - jag tackar inte nej till den :)



Fler tips kommer i morgon.

Polefitness - bra träning

Jag har länge velat börja träna med polefitness, det verkar kul, man får bättre självförtroende och det ger resultat. Frågan är om man får köpa en stång för det verkar inte finnas den här sortens träning mer än i de större städerna.

"Vad är Pole Dance och Pole Fitness?
PoleDance eller PoleFitness har sina rötter i Chinese Pole, en akrobatisk cirkuskonst. Lång senare började Pole Dance användas på klubbar inom stripteasen. Nu har det blivit en stor trend som träningsform. Det finns till och med tävlingar i Pole Dance - för det är verkligen styrketräning på hög nivå, akrobatik, dans och dessutom väldigt roligt! Kan det bli bättre?"

källa:http://www.polefitness.me/poledance.htm


Anna Anka

Nu kan man ansöka arbete som assistent åt Anna Anka. Det kanske är ett passande arbete för någon där ute?Själv skulle jag aldrig stå ut att ha henne som chef, men smaken är som baken - delad.
Är du intresserad? skicka in din ansökan på www.tv3.se



Fisk

Idag mår jag bättre positiva Sara är tillbaka. Har satt ett nytt mål för mig själv, som just nu är lite hemligt, men som jag kommer avslöja lite längre fram. När jag har mål mår jag mycket bättre.

Igår när jag och älskling var och handlade fick jag reda på att han gillar fisk. Jag har i snart 4 års tid undvikit fisk för jag trodde att han inte tyckte om det. Så för att uppleva lite fisk ska jag göra marinerad rödspetta idag med potatis till, tända lite ljus och överraska min darling.



RSS 2.0