Helgen i bilder























Bakom stängda dörrar

Ibland bör vissa dörrar aldrig öppnas, speciellt om det inte går att stänga dem igen. Men när det väl sker måste man stå emot allt som är negativt, stå stark kvar.
Har varit en väldigt chockerande helg för mig och min familj. Men jag är stark som alltid, tvingas man till att överleva så lever man.





I'm so tired

Ska ut med hunden min, hoppas att hon kissar nu. Vill inte vakna klockan 6 på morgonen igen och höra Nicke säga: "älskling det är kiss på toaletten och jag trampade i det"
Vi fiskade förut och det var första gången som jag inte fick napp på länge. Kan bero på att vi var sena med tiden, att fiska klockan 21:00 kanske inte är det bästa. Ja jag älskar att fiska,med stövlarna på och spöt i handen.

Har tänkt på en sak...
Jag är en impuls människa till max, ska nog skaffa en tatuering i facet där det står "tänk innan du gör det FÖR FAN"  

Det var allt för mig för idag Godnatt













Min sommar i bilder del 2
















Min sommar i bilder del 1
















Mörka skönheter

Adriana Lima & Megan fox hår var jag ute efter!

   

Tänkte att jag skulle visa  för och efter bilder på mitt hår efter mina kemiska experiment. Gör man det hemma är det på egen risk!

Jag är inte utbildad frisör men har STOR erfarenhet och vet att ljust hår (blonderat hår) har inga pigment därför färgade jag det rött först (Kastanj) Sedan låter jag håret vila lite och skämmer bort det med inpackningar. Slutligen ska jag färga det i en brun nyans, detta är det smidigaste sättet för mitt hår!



Före



Efter

Det var på tiden!

Nu har jag tagit tummen ur arslet, tänkt efter lite extra, haft delmålet i huvudet och slagit hammaren på spiken: Jag ska börja blogga.
Så ni som är intresserade av mitt underbara liv

Enjoy




RSS 2.0