Soldyrkande mjukis









Kärleksförklaring

Startade dagen med kärleksmusik och frukost på sängen till min man.


















Från helgen







Shutter Island

Snart blir det bio - SHUTTER ISLAND med Leonardo DiCaprio, Ben Kingsley, Emily Mortimer, m.fl. hoppas på att den ska vara mycket bra. Vi får se. :)




Filmen var bra men sjuk. Ångrar inte att jag såg den, tycker om skådespeleriet i filmen. Leonardo är kanon bra. Men filmen vänder helt, när man tror att man vet vad det handlar om, och det är lite störande. Jag ville så gärna att det skulle sluta på ett visst sätt. Men i stora drag är sevärd film.

Filmen får 3,5 stars av mig


Snyggaste



Snyggaste nagellacket är mitt favorit lack från Creative.

I korta drag

Lördagen var grym. Vid 4 tiden skulle vi vara på förfest nr 1 men blev lite sena. Vi åkte vid 5 tiden till Tornby där köpte jag en kavaj precis vid stängningsdags, en grå (super fin) från bikbok. Köpte även två ölglas till födelsedagsbarnet inne på "cervera" . Han fick också ett paket med bindor och pasta i present, av grabbarna grus. Anledningen till att han fick det är att han gnäller som om han har pms och frågar jämt om mat. Tycker det var mycket lågt därför köpte jag ölglasen:)

Efter förfest nr 1 sprang vi till bussen och åkte in mot stan. När vi kom fram till förfest nr 2 var det tårta och fest för hela slanten. Hamnade lite senare på krogen där det dansades loss. Fick höra någon/några säga "kavajsara" när vi skulle hem. Hur de viste mitt namn vet jag inte, eller varför de roppade på mig och kallade mig så. Men men, haha.

Sedan tog vi taxi hem till Anders och jocke. Jocke, Linus och Anders sprang i snön och gjorde volter, tappade nycklarna och spydde. När vi kom hem till efterfesten hos Anders & Jocke satt jag i deras dusch och värmde mina frusna ben lääänge. Fylle maten blev nudlar medans vi tittade på ett djurprogram på Anders nya tv och skrattade hur mycket som helst. Vi kom inte på vad för fågel som är rosa (Det vet jag ju nu - flamingo). Och så var nickes släkt på tv, nämligen de fula aporna. Somnade sedan i deras soffan klockan 6 på morgonen.




Kvällens plagg innan jag tog på mig kavajen, svarta ringen, silver ambanden och halsbandet.
Min kamera dog precis när vi skulle till Joel så har inte alls många bilder från lördagen. Anders har bilder så får sno av honom och lägga upp här senare.


In i dimman

Fredags kvällen spenderades med Amanda. Vi drack lite vin, pratade och skrattade. En härlig kväll att börja helgen på. Men ikväll smäller det. Först ska vi på en för-förfest, sedan en förfest som är en födelsedagsfest för Joel. Så det kommer bli livat ikväll.

Ha en underbar Lördag alla underbara


Det vill jag ha på mig i vår


Jesus

På Tisdag klockan 12:00  ska jag på intervju. Vad spännande - shit pommes. Nu får man ta på sig självförtroendet och tänka " vem skulle inte vilja anställa mig" :)


Fri som en fågel

Har precis varit på gymmet, så härligt, nu när jag är bra i mitt knä uppskattar jag det som aldrig förr. Försöker få tag på en kille angående en intervju jag ska på. För igår fick jag två glada mail, svar på jobb ansökan. Det kommer bli tufft att studera och arbeta samtidigt men det är det värt. Jag vill lära känna nya människor, nya platser och utvecklas som människa. Och det gör man inte precis när man sitter hemma med näsan i studieböcker.

Nu blir det full rulle här hemma, hög musik och städning. Sedan ska jag ner en sväng och sola. Har solarium,mataffär, ett litet bibliotek, vårdcentral, frisör och pizzeria här nedanför. Det är toppen, slippa stressen i stan och bo lite utanför linköping, är som gjort för mig och Nicke (eller Lisa som Jennie numera kallar honom) :)


Linköpings sim&sporthall och på sommaren. Behöver kanske inte säga att jag längtar till det är sol&badsäsong. Alla som känner mig vet att jag älskar att bada.

Bestefar og jeg




Allt och inget

I fredags kom en kär gammal vän till oss, Kongo The man. Det blev en lugn fredag. Gick på stan hittade en spetsklänning (trodde aldrig att jag skulle köpa det) och lite annat smått och gott. Lördagen var tvärtom - nämligen helgalen. Började med middag med mina Linköpingsbrudar. Sedan kom grabbarna grus och levde rövare. Himlans roliga och trevliga killar nicke har i sin klass. Vi sjöng karaoke för full hals och festen var på topp. Sedan hamnade vi på flamman och krogen som heter "underjorden" ett helt okej ställe. Blev bjuden på öl, dansade och raggade tjejer till pojkarna :)  Jag och amanda var på toeletterna och då kom en tjej fram till mig och sa "guuuud vad stora läppar du har, hur gör du för att få dom såå stora" jag blev ganska förvånad och sa "men jag har ju bara läppstift" sedan sa jag "kom så får du träffa ett par jätte snälla killar"  Hmm ja ni, så kan en typiskt krogrunda i saras värld vara. Helt galet!

Igår på alla hjärtans dag överraskade jag min man med lite blommor, tända ljus och en massa kärlek. Det var en lugn dag med godis och toasts till middag. Men slappar dagar måste ju finnas dom med.

Idag har jag pluggat hela dagen. Fick ett intressant inbjudan av Elli, tjejkväll på Fredag och en inbjudan av Joel födelsedagsfest på lördag (redan planeras nya helg äventyr) ska bli skoj. Får se vad som händer och vad plontan tycker om den saken.

Nu ska jag ta en dusch. vill gå ner och sola men övertalar amanda att hänga med mig i veckan istället.







Traditionslover

Fortfarande sjuk och jävlig. Nyser och snorar medans knät blodar. Vi får se vad farbror eller tant doktor säger om det. Har idag varit en sväng till Iron river hämta lite saker från våran gamla lägenhet. Stannade en stund och åt hos svärfar, fläskpankaka, riktig husmanskost . När vi kom hem hamnade jag helt utslagen på soffan med en godispåse men bestämde mig tillslut för att titta runt på nelly, h&m och laredoute.se. Hittade inget speciellt och det som fanns på H&M levererades inte förens i april. Jag kliade mig i huvudet och tänkte "är detta ett skämt?" Men det var det inte...

I helgen hoppas jag att jag är frisk, då blir det partyskor på och även lite fin middag med älskling. Det är ju alla hjärtans dag på Söndag. Är det något ni firar? Jag är en sån "traditionslover" så jag diggar den dagen, även att jag tycker att människor inte ska behöva ha en speciell dag för att visa sin kärlek.


Dance your as of

Precis vad jag gjorde i helgen. hade grymt skoj, synd att inte min gamle vänn amanda kunde hänga med på förfest nr 2, men hon hälsade på mig i nya lyan :) Förfest nr 2 var hos grabbarna grus, sedan åkte Elli taxi hem (hon mådde inte bra pågrund av medicinen hon tar) så vi drog vidare till en studentpub där det vart full rulle. Kul att umgås med alla men inte lika kul när jag ramlade (blev puttad, minns inte riktigt) ner från ett dansgolv. Fortsatte dansa och sedan gick jag och babe hem 5 km och det var ingen fara med knät. Men dagen efter och idag är jag så svullen, har jätte ont och borde gå till läkaren. Men jag avvaktar någon dag till.

Blir bortskämd och ompysslad av min älskling, det är de bästa med att vara sjuk/skadad. Så jag har smaskat i mig nya B&J jamaica me crazy sorbet, godispåse och snart choklad pch tacos. Blev så sugen på tacos idag efer att nicke hade varit på killkväll hos anders igår och de tittade på amerikansk fotboll och käkade tacos. medans jag som är som en inlagd sill låg hemma och titta på brottskod försvunnen. men jag hade det mysigt. Något jag har lovat mig själv är att aldrig klaga på min kropp igen, som man kan göra ibland. För när man väl blir skadad önskar man bara att allt ska bli bra igen. Så jag ska uppskatta mina kalle anka fötter och allt annat jag har varit missnöjd med innan.


Fancy faces

Det har varit en riktigt bra dag, jag känner mig fin, fyndat fina saker (se bilder) och haft en mysig dag med Elle. Men är så trött det har varit en lång dag och många timmar hos frisören - 4 h. Först var det mitt hår som var KATASTROF och det tog 3 timmar.Min stackars frisör hade ett hårt jobb idag,  kluvna håtoppar (hårstråna var i fyra delar!) och flerfärgade skiftningar i håret men... han fixade det. Sedan blev Elle sugen på att klippa sig.


Mitt hår är mycket ljusare och snyggare klippt. såå nöjd.







Skor Belle: 200 kr för båda.



Gina T - 49 :-


Zina gosade självklart i skokartongen, hon ska alltid vara med på ett hörn :)



Elle före



Och snyggingen efter klippningen.

Maybe baby

Måste sova nu, ska upp tidigt idag för att träffa Elli i Norrköping. Sedan blir det besök hos frissan, har låtit det vila för länge nu. Självklart ska vi plundra affärer och passa på att köpa en alla hjärtans dag present till min man.



Så grymt snyggt, tänk om man vågade...

Natti natt

A good day

Min vackra mamma och moster kom i samma veva samma min underbar vän Jennie. Vad underbart och träffa dom. Bjöd jennie på en kyckling sallad innan hon var tvungen att åka till jobbet. Är så glad att vi bor så nära varandra nu men saknar alla tre redan.

Nu har jag tänkt att fortsätta plugga lite. Har sprungit omkring halva dagen som en yr höna och städat. Känns skönt att sätta sig ner och studera lite då.

Ha en underbar dag:)



Crazy life

Nu börjar bloggandet igen. Det har varit en lång paus, men det har sin förklaring - Telia. De kan inte sköta sitt arbete. Vi flyttade vårant bredband, tv och telefoni för 2 veckor sedan och har fortfarande inte fått det. När man har frågor får man vänta i x antal minuter för att få prata med en kundansvarig sedan blir man vidare koplad och får stå i mera kö. Men antagligen är det köer pågrund av onöjda kunder. Så vi får vänta ytterligare några dagar innan det kommer igång (nu har vi mobiltbredband som tur är) Men jag ska inte gnälla ut mitt missnöje mer om Telia utan nu till sammanfattning av de senaste 2 veckorna: 

När vi kom till Linköping så var det full rulle, fest hos våra grannar, helt underbart. Tack vare Linus gick flytten som en dans, så snällt, bjöd han på mat som tack.I korta drag så har vi varit på studentkrog (mycket dans och skratt) Nicke har köpt ny dator, jag har klippt min man, fortsatt med studierna, skaffat kort till sim och sporthall, Fått super ordning och fint bland mina saker, funderat på att spara pengar till nästa jul för en Thailandresa, pratat om resan i maj - kryssning (svärmor fyller 50.) Har säkert glömt något men där har ni mina 2 veckor sammanfattade.






Nicke innan jag klippte av hans toffsitoffs



Snö snö  och åter snö. Bild tagen från vardagsrummet

RSS 2.0